Rólunk

Kedves Szomszédok és leendő Szomszédság!
Fedezzétek fel velünk a Szomszédot, Győr belvárosának egyik gyöngyszemét, ahol minden egyes részlet a szívünkből és szenvedélyünkből épült. Egy meghitt hely, ahol otthon érezhetitek magatokat, ellazulhattok egy fárasztó nap után. Engedjétek el a gondjaitokat, és hagyjátok, hogy mi varázsoljunk mosolyt az arcotokra.

Mit Kínál a Szomszéd?

  • Egyedi Koktélok és Specialty Kávé: Büszkén kínáljuk saját márkájú (Red Lab Coffee) specialty kávénkat, amelynek világos pörkölésű változata kéthetente egy új régióba kalauzol téged, valamint több mint 200 féle égetett szeszt a világ minden tájáról. Koktéljaink között klasszikusok és „Signature” italok is megtalálhatók, amelyeket először nemzetközi és hazai versenyeken tesztelünk.
  • Bisztró Konyha: Friss, házi alapanyagokból készült ételek széles választékát találjátok, többek között házi gnocchit, tagliatellet, frissensült pub ételeket és zamatos salátákat. Ne hagyd ki a házi desszerteket sem!
  • Szomszéd Szieszta: Rendszeresen új szezonális ajánlatokkal készülünk, hogy mindig legyen valami izgalmas felfedezni valód.

Mi Tesz Minket Egyedivé?

  • Szakértelem és Szenvedély: Kollégáink rendszeresen részt vesznek koktél- és kávétematikájú versenyeken, így folyamatosan fejlesztve tudásukat, hogy nektek a legjobbat nyújthassuk.
  • Folyamatos Megújulás: Hat éve dolgozunk azon, hogy mind külsőleg, mind belsőleg megújuljunk, és így mindig friss és izgalmas élményekkel várjunk benneteket.
  • Több, Mint Egy Bár: A Szomszéd egy közösségi hely, ahol új barátokra találhatsz, és ahol mindenki otthon érezheti magát.

Rendezvények és Catering
Legyen szó esküvőkről, céges eseményekről vagy bármilyen különleges alkalomról, magas minőségű catering szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésetekre. Emellett országszerte különböző gasztronómiai rendezvényeken is találkozhattok velünk, ahol vagy egy adott szegmensét (koktélok, kávék, bisztró konyha) vagy a teljes repertoárját mutatjuk meg a Szomszédnak!

Várunk Szeretettel!
Látogassatok el hozzánk és éljétek át a Szomszéd egyedi hangulatát, kóstoljátok meg különleges italainkat és ételeinket, és legyetek részesei a folyamatos megújulásnak és a közösségnek, amit itt együtt teremtünk. Minden nap nyitva tartunk, a hét minden napján vár a Szomszéd!